Ana i Rasta se razvode zbog poznate pjevačice

Podijelite

Pjevačica,koja je snimila pjesmu sa poznatim reperom Snoop Dogg-om, je kriva što Ana Nikolić traži razvod od Stefana Đurića Raste.

Pjevačica je poludila kada je čula priče da su se njen muž i koleginica zbližili i da su prešli granicu poslovnog odnosa, kao i da joj je dvije pesme, od kojih je jedna duet s njim, prodao za mnogo manje novca nego što naplaćuje ostalim pjevačima.

Takođe, žestoko su se posvađali jer su imali dogovor da poslije njihove pjesme „Slučajnost“ Rasta više ni sa jednom pjevačicom ne snima duete, što je on prekršio.

image
Đurić i Stevićka su postali bliski ljetos na Crnogorskom primorju, gdje su zajedno nastupali u jednom klubu na šetalištu.

Dvije sedmice nakon što se Ana porodila, Rasta je s Ljupkom otputovao u Crnu Goru. Bili su smješteni u istom hotelu. Svi su komentarisali kako su među njima sjevnule varnice. Od tada su skoro svakog dana u kontaktu – priča naš dobro obavješten izvor.

On kaže da se situacija zakuhala prije dvije nedelje, na snimanju spota za njihovu duet „Ćao, ćao“.

Čitajte još: Oglasila se Ana Nikolić: Jedna porodica se raspada, ovo je moj najveći poraz

Snimanje je trajalo dva dana, a reper je oba puta bio na setu, iako je samo prvog dana radio svoje kadrove. Ana ga je te noći zvala minimum deset puta, a on joj je odbijao pozive. Iz nekog razloga nije htio da joj se javi. Oko tri sata iza ponoći Rasta i Ljupka su se izgubili sa snimanja. Dok su se ostali pitali gde su nestali, oni su bili u njegovom autu. Kada su se vratili, Ljupka je kao izgovor navela da su preslušavali pesme, a reper je ćutao, kaže sagovornik. To je sve došlo i do Ane, piše Kurir. rs.

izvor:oslobodjenje

Podijelite

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *