OVAKO IZGLEDA JURNJAVA 324 KM/H – AUDI R8 V10 S 802 KONJA!

Podijelite

Odličan video u kojem možete jako dobro osjetiti kakvo je to zapravo ubrzanje i kako je to voziti se preko 300 kilometara na sat.

Audi R8 Coupe – automobil koji je prošle godine na sajmu u New Yorku dobio nagradu za najbolji svjetski performance automobil, te ukupno 4 nagrade na ovakvim natjecanjima zadnjih godina. Definitivno automobil za kojeg možemo reći da je jedan od najuspješnijih modela. Njemački sportaš ima bolonjsko V10 srce s stalnim quattro sustavom, razvija 610 KS, a do 100 km/h iz mrtve točke dolazi za impresivnih 3.2 sekunde, dok je maksimalna brzina 369 km/h, prenosi Automobili.

Kome takve brojke nisu dovoljne osim raznih specijalnih edicija koje smo mogli do sada vidjeti, kao opcija postoji i verzije koje izlaze iz tuning kuća, a ovdje se konkretno radi o MTM-ovom izdanju, koje Audi R8 uz pomoću supercharger-a podiže snagu na čak 802 konja Zahvaljujući ekipi iz AutoTopNL, upravo smo u mogućnosti doživjeti snagu i ubrzanje takve jurilice i to u POV snimci (iz prvog lica). Pogledajte video i uživajte u brzini u sigurnosti svoje fotelje. A za sve one nestrpljive vrijedna informacija (akcija kreće od 2:00).


Podijelite

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *