POTRESNO! Ana Sević u DEPRESIJI zbog razvoda – a Darko šeta novu devojku?

Podijelite

Brak estradnog para Ane Sević i Darka Lazića definitivno je završen, što je potvrdila i njegova baka Milka kada je ispričala da je folker porodici pre nekoliko dana saopštio da se razvodi, piše “Alo!”. Ovu situaciju, po svemu sudeći, oboje teško podnose.

OGLASILA SE I MAMA DARKA LAZIĆA: “Nije samo moj sin kriv!”

Ispred porodičnog doma pevačkog para u beogradskom naselju Vidikovac, novinska ekipa zatekla je vidno neraspoloženu Anu Sević kako izlazi iz svog automobila i ulazi u zgradu. Iako je nosila velike naočare, Ana nije mogla da sakrije nateklo lice, a bilo je i te kako primetno da je plakala i da joj je cela situacija teško pala. Ona nije želela da komentariše navode o razvodu, već je samo mahnula rukom, pognula glavu i bez komentara utrčala u zgradu.

Sudeći po ovome, izgleda da je pevačica pala u depresiju, dok je Darko utehu pronašao u novoj devojci, sa kojojm je viđen posle večere u jednom restoranu. Reč je o fitnes instruktorki.

– Iako su pokušavali da sačuvaju brak, jednostavno nije išlo. Ana nije imala razumevanja za njegove stalne izlaske i počela je da mu zamera i sitnice. Snimak na kojem Darko šmrče beli prah Anu je bacio u depresiju, a on je napustio njihov dom. Ta crnka sa kojom je bio na večeri je fitnes instruktorka. Njih dvoje se odlično slažu i Darko voli da joj se poverava – rekao je izvor i dodao da Darku nedostaje ćerka Lorena, ali da nema snage da je poseti.

– Mnogo mu je teško, jer je pod velikim pritiskom. Nedostaje mu ćerka, ali je svestan da je bolje da sačeka još neko vreme kako bi se sreo sa njom. Ni njemu nije lako jer je i on u taj brak uložio mnogo. Isključio je sve telefone i svestan je da će uskoro morati da se oglasi povodom čitave situacije – zaključio je izvor.

Podsećamo, Darko i Ana su imali bračnu krizu i kada je u javnost isplivala pevačicina prepiska sa folkerom Acom Lukasom, u kojoj su razmenjivali ljubavne poruke. Iako je ta afera poljuljala njihov odnos, estradni par je uspeo da prevaziđe krizu, pa je u junu proslavio godišnjicu braka. Darko je tvrdio da iza svega stoje njegove ljubomorne kolege, dok je Ana pričala da uvek kada se sretne sa Lukasom kroz šalu komentarišu glasine.

izvor:srbijadanas.com

 


Podijelite

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *