U braku sam sa čovekom koji nema fakultetsko obrazovanje i koji radi fizički posao. Postala sam nezadovoljna i svaki dan mu ..!

Podijelite

U braku sam sa čovekom koji nema fakultetsko obrazovanje i koji radi fizički posao. Postala sam nezadovoljna i svaki dan mu tražila mane i odbijala ga od sebe, ponižavala i mislila da je manje
vredan. Pomislila sam da mi treba neko na mom nivou. Upoznala sam jednog mladog perspektivnog dečka i sa njim započela tajnu vezu i svoj brak stavila na off. Muža sam ignorisala i pripremala se za razvod.

Da stvar bude gora zaljubila sam se kao nikada pre i veza je potrajala dugo. Međutim postoji jedan problem. Čim društvo pozove ovaj odlazi van i pije bez granica do mjere da ne zna šta priča i to je postalo odvratno. Čovjek ne može piti a da se ne komira i svaki put ista priča što me umorilo.
Sve češće se se setim muža koji je kakav takav uvek imao lepo ponašanje i bila sam mu preča od svega tj. rado je birao vreme sa mnom nego društvo. A alkohol da ne spominjem, opijanje mu nije trebalo jer je imao mene.

Izvor: ispovesti.com


Podijelite

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *