Stanari

Sport u Opštini Stanari

Stranica SOS Stanari – Sve o Sportu Stanari – bavi se promocijom i afirmacijom sporta na području ove opštine. Sport u Stanarima ima dugu tradiciju i godinama unazad stvara vrhunske sportiste.

– Imamo veliki broj sportskih klubova, sekcija i rekreativca koji zaslužuju mnogo veću medijsku pažnju. Promocijom istih želimo da motivišemo mlade ljude da se bave sportom i da svojim sportskim uspjesima budu ambasadori naše Opštine, kažu predstavnici SOS-a.


Trenutno u Stanarima postoji nekoliko sportskih klubova i sekcija:
1. Fudbalski klub Rudar
2. KMF Rudar
3. Taekwon-do klub Rudar
4. KBS Rudar
5. Sekcija karate kluba Sloga
6. Sekcija košarkaškog kluba BEST
7. Sekcija Airsoft kluba Vitezovi


U osnivanju su sekcija stonoteniskog kluba i sekcija planinarskog društva.
Sve njihove aktivnosti i sportska dostignuća biće promovisana preko ove stranice. Oni su naši sportisti i upravo njih treba da bodrimo i podržavamo i da se zajedno radujemo njihovim uspjesima, pa da zajedničkim snagama podignemo sport u Stanarima na još viši nivo.

– Rekreativni sport je nekada bio veoma zastupljen na području naše opštine. Zbog mnogobrojnih razloga danas je rekreativcima sve veći problem okupiti par ekipa za mali fudbal, basket, odbojku i sl. Sve je manje druženja tog tipa. Zato molimo sve one koji organizuju rekreativne aktivnosti po našim poligonima širom opštine da proslijede informaciju do nas u inbox i da kroz objave na stranici pomognemo rekreativcima da njihovo okupljanje bude što masovnije, tvrde SOS-ovci.

(SOS Stanari)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *