Derventa

Dame iz Trola dobile simboličan osmomartovski poklon

Tradicionalno osmomartovsko druženje ,koje svake godine organizuje Udruženje žena „Derventa“ pod pokroviteljstvom  gradonačelnika,izostalo je ove godine zbog trenutne epidemiološke situacije.Ipak gradonačelnik Simić je pripadnicama ljepšeg pola ,koje rade u javnim ustanovama  u Derventi, ružama čestitao Dan žena .

Gradonačelnik Simić je danas posjetio i JPU „Trol“ i zaposlenim  damama u ovoj ustanovi  uručio po ružu.

„Ramišljali smo da ove godine napravimo jedno zadovoljstvo našim damama i njihovim porodicama na otvorenom, na trgu ali i nove epidemiološke mjere su uslovile da odustanemo od toga.Ali da ne prekinemo tradiciju i da ne kažemo da smo slabiji od pandemije, jer moramo biti jači, danas smo u sve ustanove i sva javna preduzeća poslali damama čestitku za 8.mart. Danas sam ovdje učinio posjetu ustanovi , koja je rekao bih „najženskiji“ kolektiv“,uz poštovanje svih propisanih mjera“,rekao je gradonačelnik  i uputio čestitke svim damama u derventskim javnim ustanovama ,preduzećima i svim damama Dervente i Republike Srpske.

Gordana  Simić, direktor „Trola“ se zahvalila gradonačelniku  na posjeti.

„Nisam iznenađena ovakvim gestom jer našem gradonačelniku jednostavno ovakvi gestovi ne izostaju nikada pa tako i ove godine. Bez obzira na cjelokupnu situaciju gradonačelnik uvijek izdvoji svoje vrijeme i nađe načina da nam čestita 8.mart i zato još jednom hvala. A što se tiče priredbi u vrtiću koje smo prethodnih godina pripremali za majke i bake povodom 8.marta ,ove godine smo snimili različiti video iz svake grupice.Majkama smo blagovremeno čestitali praznik  tako što smo poslali video svakoj našoj majci“,rekla je Simićeva.

(derventa.ba)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *